Ημερήσιες Προβλέψεις
Γιορτάζουν Σήμερα


Το θέμα της αστρολογίας των Μάγια κερδίζει συνεχώς έδαφος σε δημοτικότητα, καθώς πλησιάζουμε την ημερομηνία κλειδί 21 Δεκεμβρίου του 2012 η οποία σηματοδοτεί το τέλος του τέταρτου Ήλιου και σηματοδοτεί την έναρξη του πέμπτου ήλιου, ή Job Ajaw. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην περίοδο των Ορισμών, όπου βιώνουμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίεςκαι θα μας βοηθήσει στην απελευθέρωση του κάθε τι που δεν θα μας εξυπηρετήσει τα επόμενα χρόνια. Υπό αυτές τις συνθήκες, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικά πράγματα που είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου. Όπως κάνετε έρευνα για την αστρολογία των Μάγια και προσπαθείτε να εφαρμόσετε τα οφέλη της στην ζωή σας αλλά και σε όσους αγαπάτε.

Η αστρολογία των Μάγια είναι πολύ διαφορετική από αυτό αυτή που οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο σκέφτονται όταν σκέφτονται την αστρολογίας. Τα είδη της αστρολογίας με τα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι είναι πολύ πιο συγκεντρωμένη στα αστέρια από ότι στη γη. Ο κύριος στόχος της παραδοσιακής "δυτικής" αστρολογίας είναι η λήψη ένός "στιγμιότυπου" του ουρανού κατά τη στιγμή της γέννησης ενός ατόμου και με χρήση της εικόνας αυτής ως το μέσο για να δει κάποιος το ταξίδι της ζωής ενός ατόμου είναι και πως αυτό θα αλλάξει με τη πάροδο του χρόνου.

Πυραμίδα των ΜάγιαςΗ αστρολογία των Μλάγια έχει μια διαφορετική προοπτική. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι Μάγιας έχουν είκοσι ημερολόγια για μια σειρά λόγους, ορισμένα από τα οποία είναι γνωστά ότι μόνο σε μια χούφτα άνθρωπων στο πλανήτη. Όσον αφορά την αστρολογία των Μάγια, πολλά από αυτά τα ημερολόγια είναι σημαντικά, όμως υπάρχει ένα που χρησιμοποιείται ως το κύριο μέσο που θα βοηθήσει τους ανθρώπους στην ευθυγράμμιση με το μοναδικό πεπρωμένο για το οποίο γεννήθηκαν και είναι φτιαγμένοι για να κατοικήσουν. Αυτό το ημερολόγιο ονομάζεται η Ιερή Cholqij ή Τζόλκιν. Αποτελεί ένα ημερολόγιο από 260 μοναδικές ημερήσιες συχνότητες. Ξεκινά με 8 Batz ως η πρώτη ημέρα του έτους των Μάγια. Η ημερομηνία αυτή δεν αντιστοιχεί σε μια επαναλαμβανόμενη ημερολογιακά ημέρα στο Γρηγοριανό ημερολογιακό έτος. Διότι το Γρηγοριανό σχετίζεται μόνο με τον ηλιακό κύκλο των 365,25 ημερών και πιο χαλαρά στο σεληνιακό κύκλο των 28 ημερών. Αλλά το πράγμα που κάνει το ημερολόγιο Cholq'ij τόσο μοναδικό είναι ότι είναι το προϊόν που αναζητούν όχι μόνο σε αστρονομικούς κύκλους αλλά και σε επίγειους κύκλους της ενέργειας. Αυτό το ιερό ημερολόγιο της αστρολογίας των Μάγιας ενσωματώνει αυτά τα δύο συστήματα των κύκλων της ενέργειας σε ένα ενιαίο ημερολόγιο 20 διαφορετικών συχνοτήτων της ημέρα που επαναλαμβάνεται 13 φορές κατά τη διάρκεια του κάθε ημερολογιακού κύκλου Cholq'ij. Καθενας από αυτούς τους συνδοιασμούς ημερών (π.χ. 1 ΙΧ, 7 Ajmaq, 13 Ajpu, κλπ.) έχει τη δική του μοναδική συχνότητα που περιγράφει τις επιδράσεις αυτών των ουρανίων και επίγειων ενεργειακά πρότυπων για την ποιότητα της κάθε μέρας. Πιο συγκεκριμένα , η επιρροή αυτών των κρυφών ενεργειακά πρότυπων σχετιζεται με τις ζωές μας με βάση την ημέρα της γέννησής μας.

 
Google +1

  Επισκέπτες Online: 63
Υδροχόος
Ήλιος
10 μοιρών
Ιχθείς
Σελήνη
19 μοιρών
Φθίνουσα Κοίλη Σελήνη
Φθίνουσα Κοίλη Σελήνη
4 ημερών

created by Ftzortz