Ημερήσιες Προβλέψεις
Γιορτάζουν Σήμερα


Η αστρολογία και τα ζώδια έχουν μια μεγάλη ιστορία. Από τα αρχαία χρόνια οι άνθρωποι όλου του κόσμου έχουν εξασκήσει την αστρολογία. Πριν ακόμα και από το 3000 π.Χ., οι άνθρωποι την εξασκούσαν. Έχει διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της νοοτροπίας και της κουλτούρας του κόσμου, ενώ έχει σχέση με την αστρονομία, το Vedas και διάφορα είδη των ιστορικών συμβάντων.

Πριν από μερικούς αιώνες η αστρολογίας και ηαστρονομίας θεωρούνταν το ίδιο πράγμα. Μετά τον 18ο αιώνα, όταν άρχισε αναγέννηση, η αστρολογία διαχωρίτηκε από την αστρονομία. Ακόμα και σήμερα ομως ο αστρολόγος εξαρτάται από την αστρονομία να αναλύσει την αστρολογία. Μερικοί αστρολόγοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η αστρολογία είναι το μέρος της αστρονομίας.

Η λέξη
αστρολογία προέρχεται από την ελληνική λέξη "ΑΣΤΕΡΙ' και "ΛΟΓΟΣ" που σημαίνει μελέτη. Έτσι, η μελέτη των αστεριών λέγεται αστρολογία. Από την ιστορία της αστρολογίας μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι έχει άμεση σχέση με την αστρονομία.

 

Αστρολογικός Χάρτης


Τα περισσότερα από τα αστρολογικά τα πράγματα έχουν τη βάση τους στην κίνηση των αστεριών και των πλανήτων. Οι πλανήτες συμβολίζονται με ορισμένα σύμβολα. Η αστρολογία δείχνει επίσης γεωμετρικές και γωνιακές σχέσεις μεταξύ των διαφόρων των πλανητών και αστρονομικών συμβάντων. Από αυτά οι αστρολόγοι μπορούν να προσδιορίσουν όλα τα είδη της ανθρώπινης φύσης και αλλά και συμβάντων.

Σύμφωνα με τη δυτική παράδοση, η προγνωστική αστρολογία εξηγεί δύο μεθόδους η μία είναι οι αστρολογικές διελεύσεις και η άλλη είναι οι αστρολογικες πρόοδοι. Στην αστρολογική μέθοδο
εξηγούνται οι διελεύσεις και η κίνηση των πλανητών. Στην αστρολογική πρόοδο υπολογίζεται το ωροσκόπιο σύμφωνα με τη μέθοδος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο παρελθόν οι αστρολόγοι παρατηρούσαν μόνο τα ουράνια σώματα και την κίνησή τους, αλλά πλέον η αστρολογία έχει προχωρήσει πολύ στον τομέα αυτό δίνοντας σημαντικά αποτελέσματα και πετυχαίνοντας κατά πολύ καλύτερες προβλέψεις σε όλουσ σχεδόν τους τομείς.

 
Google +1

  Επισκέπτες Online: 60
Υδροχόος
Ήλιος
10 μοιρών
Ιχθείς
Σελήνη
19 μοιρών
Φθίνουσα Κοίλη Σελήνη
Φθίνουσα Κοίλη Σελήνη
4 ημερών

created by Ftzortz