Ημερήσιες Προβλέψεις
Γιορτάζουν Σήμερα


 

Η ηλικία της αριθμολογίας υπολογίζεται ότι είναι της τάξεως των 10.000 ετών ή και περισσότερο, πίσω στην εποχή της αρχαίας Αιγύπτου και Βαβυλωνίας. Ο διάσημος μαθηματικός Πυθαγόρας ωστόσο θεωρείται ο πατέρας της τεχνικής αυτής, πριν από περίπου 2.600 χρόνια στην αρχαία Ελλάδα. Ο Πυθαγόρας έχει γίνει ευρέως γνωστός για το διάσημο πυθαγόρειο θεώρημα. Μετά από την εποχή του Πυθαγόρα, η τέχνη της αριθμολογία έμεινε ανεξερεύνητη για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τις αρχές του εικοστού αιώνα, οπότε και η Αμερικανίδα Dow Balliet. Ερεύνησε εις βάθος τον τομέα αυτό και έγραψε κάποια βιβλία που σηματοδότησαν ένα νέο ξεκίνημα στην αριθμολογία. Μέσα από τον χρόνο ,η τέχνη αυτή αναπτύχθηκε σταδιακά και έχει σήμερα αποτελέσει μεγάλο θέμα ενδιαφέροντος και έρευνας.

Αριθμολογία

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες και νόμοι που κυβερνούν αυτή τη τέχνη. Η αριθμολογία στη βάση της ασχολείται με ένα άστρο, εφτά πλανήτες και έναν δορυφόρο. Οι πλανήτες αυτοί είναι οι Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Το άστρο είναι ο Ήλιος και ο δορυφόρος η Σελήνη. Αυτοί είναι οι εννέα πλανήτες στην αστρολογική διάλεκτο και αριθμούνται από το 1 μέχρι το 9 ανάλογα με τις δονήσεις τους.

Είναι ευρέως γνωστό ότι κάθε αντικείμενο στο σύμπαν πάλλεται με μια μοναδική συχνότητα που σημαίνει ότι μετρώντας το ύψος της συχνότητας του αντικειμένου, μπορούμε με επιτυχία να υπολογίσουμε την ενέργεια και κάποιες ιδιότητες που σχετίζονται με αυτό. Χρησιμοποιώντας για παράδειγμα μόνο την ημερομηνία γέννησης και το όνομα ενός ανθρώπου η ακόμα και αντικειμένου μπορούμε να μάθουμε τις κύριες συχνότητες με τις οποίες πάλλονται. Μια επιπλέον μαθηματική ανάλυση πάνω στις συχνότητες αυτές βοηθάει στο να ταυτοποιηθούν ο χαρακτήρας και οι ικανότητες του ανθρώπου η του αντικειμένου.

 
Google +1

  Επισκέπτες Online: 67
Υδροχόος
Ήλιος
10 μοιρών
Ιχθείς
Σελήνη
19 μοιρών
Φθίνουσα Κοίλη Σελήνη
Φθίνουσα Κοίλη Σελήνη
4 ημερών

created by Ftzortz